Tudatosság - Tudattal

Tartalomhoz ugrás

Tudatosság

Minden megosztással és ajánlással, - nem nekünk,- hanem Mindannyiunknak segíthetsz!
Köszönjük, hogy itt jártál, gyere vissza később is!

Itt egy összefoglaló prezi a korábbi előadásaimról: https://prezi.com/dkzhldxj7jby

Néhány videó:TEREMTŐ GONDOLAT  - Varga István villamosmérnök - Tudatosan mindennap és az öt szeretetnyelv               https://youtu.be/F0riQ9IsXpg

folytatás: https://youtu.be/Q6PqQsWw8Yw

Teremtő gondolat: tudatosan mindennap és az öt szeretetnyelv
https://youtu.be/9AowpKBGTlU
Hanganyagok: itt van 3 hangfájl:

Öt szeretetnyelv előadás:
Gyógyító Kód és Szeretetkód: Mellékletben található a legújabb hanganyag, amelyet Marosfalvi Imre Enrico elő zenei kíséretével alkottuk meg a fél perces, egy perces kezelésekre, sőt egy olyat is, ami a kéz használata nélkül is működik.
A "gyári" CD kiadását szeptember első felére tervezem.
Az 1-es hanganyagon az általános ismertető, a bevezető van.
2. Varga-Enrico-Gyogyito-Kodok-fél-perces-kezelések
3. Varga-Enrico-Gyogyito-Kodok-egy-perces-kezelések
4. Varga-Enrico-Gyogyito-Kodok-fél-perces-kezelések+3 perc SzeretetKod
5. Varga-Enrico-Gyogyito-Kodok-egy-perces-kezelesek+3 perc SzeretetKod
6. Varga-Enrico-kezek-hasznalata-nelkuli-Gyogyito-Kodok-fel-perces-kezelesek+3 perc SzeretetKod
Újdonság a 6-os hanganyag, amit kéz használata nélkül működik, egyéb tevékenység közben is lehet hallgatni.
Csütörtöki napokon 18 órakor szoktunk ingyenes Gyógyító Kód és Szeretetkód Klubot tartani Székesfehérváron a Királykút Emlékházban, a Mikszáth Kálmán u 25-ben, ahol 10-12 ember volt általában. Itt kedvezményesen megvásárolható mindkét könyv és a CD házi készítésű változata is. Később tervezem több vidéki helyszínen is ennek az egyszerű technikának a bemutatását.
Viszlay Anita előadását A Gyógyító Kódról és A Szeretetkódról a Youtube videómegosztóján 2018 március 9 óta több mint 355.444 ember látta. Anita saját térdét gyógyította meg 36 nap alatt elkerülve így a műtétet.
"2018 október 18-án írta Erika Fodor: „Nekem a derék, csípő fájás, MEGSZŰNT! Valami csodálatos, hogy ez a kód így működik!️ Augusztus 25.-én kezdtem, közben itt volt Egerben Anita előadása, még jobban erősödött a hitem! Napi 3x,a gyógyító kód a szeretetkóddal megduplázva. Közben gyógyult 2 más is, az allergia és a pajzsmirigy dolgom! Ezt most fogom ellenőrizni vérvétellel! Viszont az a jó érzés, az megfizethetetlen. Egy hete óta szűnt meg a fájdalom, teljesen!"
http://www.digihigi.hu/gyogyito-kod.html
Itt egy összefoglaló tőlem, mintegy használati útmutató a könyv és a hanganyag mellé:
A Gyógyító Kód című könyvet dr. Alexander Loyd írta, aki önmagát is meggyógyította reménytelen betegségéből - melyet orvosai gyógyíthatatlannak mondtak -, majd 25 éve praxisában pácienseinek megtanította a kódokat: 50 USA tagállam és 90 ország igazolta – működik, kisgyereken és állatokon is egyaránt.
A Gyógyító Kód itt bemutatott technikája tájékoztatási célt szolgál.
Minden felelősség a használót terheli, ártani nem lehet vele!
Egészségügyi problémák esetén - a kód gyakorlása mellett is - javasolt egy látogatás az orvoshoz.
Ezen technika felerősíti az öngyógyító folyamatokat - mely a test veleszületett képessége. A gyakorlatnak erős stresszoldó hatása van, hozzásegít az örömteli kapcsolatokhoz, sikeres munkához és anyagiakhoz!
A Gyógyító kód a destruktív jelet teszi egészségessé, így a probléma hamar megszűnhet, mivel ezáltal az immunrendszer teheti a természetes dolgát aktiválva az öngyógyító folyamatokat!
Legyen meg a szándék a változásra, a gyógyulásra, mert akkor sokkal gyorsabban hat.
4 gyógyító központunk van, mely a DNS 4 aminosavjához kapcsolódik. A bekapcsolási pontok helye:
1. A két szemöldök között az orrnyereg  (híd, homlokközép)
2. pajzsmirigy, ádámcsutka
3. állkapocs külső alsó széle mindkét oldalon
4. halánték, mindkét oldalon
A gyógyító kód alkalmazása:
•A Gyógyító Kód kéztartások együttese, fontos a sorrend, ez jelenti a kódot!
•Az ujjakból jövő energia beindítja a központokat
•Mindkét kéz mind az 5 ujja irányuljon a központra 5-7,5 cm távolságból.
•A pozitív energia kicseréli, kioltja a negatívokat, a destruktív energia átalakul (a polaritás fontos!)
•A beteg, daganatos, kóros, degeneratív sejtek elpusztulnak, az új sejtek már az új, egészséges energiákra rezonálva születnek meg.
A könyvből megismerhető a technika felfedezésének és működésének háttere, a hatásosságát igazoló orvosi kísérletek leírása, stb….
Én most azt mutatom meg, hogy miként tudjátok alkalmazni. Összesen kb. 6 percet vesz igénybe a Gyógyító Kód + 3 percet a SzeretetKód, ajánlott naponta háromszor elvégezni a gyakorlatot, de akkor is használ – csak lassabban -  ha naponta csak egyszer tudod rávenni magad... tehát alkalmanként kb 9 perc ami segít megteremteni az egészséget, jó kapcsolatokat, munkát, anyagiakat...
A lépések a következők:
1. A probléma megfogalmazása és intenzitásának 0-10 közötti értékelése ( 0 nincs probléma, 10 nagy probléma vagy inkább feladat ). Például: “izgulok, ha több ember előtt kell megszólalnom“ vagy "Örülnék, ha vérnyomásom ideális lenne" vagy Szeretném megtalálni az ideális munkát magamnak. Keresd meg, azonosítsd azokat az érzéseket, érzelmeket, hiedelmeket, amik ehhez a problémához kapcsolódnak,…ha nem találod, az sem baj. Fontos: A módszer lényeg, hogy nem feltétlenül szükséges felhozni a tudatos szintre a problémát ( nehogy ott is kártékonykodjon ), hanem az a kívánatos, ha ott lent, a tudatalattiban megoldódik minden.
2. Most következik a kérés ( vagy ima, fohász ), mely a jobbító szándékunkat erősíti meg:
“Elrendelem ( vagy kérem ) , hogy minden a .......................................................................- hoz  ( pl. ide jön az adott 1 egészségügyi probléma - pl lábfájdalom - , kihívás, feladat, munkahely, párkapcsolat, anyagiak, hiány, stb leírása, vagy az életeddel kapcsolatos kérdések ) kapcsolódó ismert és nem ismert negatív kép, egészségtelen meggyőződés, téves hiedelem, káros emlék a sejtjeimben - destruktív sejtmemória - és az összes testi probléma kiderüljön, kinyíljon és gyógyuljon meg azáltal, hogy megtölt a fény, az élet és Isten szeretete.
Azt is kérem, hogy a gyógyulás 100-szor vagy még többször hatékonyabb legyen.”
Ha másnak csináljuk, akkor az imába az illető nevét és problémáját tesszük be, majd ugyanúgy magunkat kezeljük. Itt megjegyzem, hogy kiskorúak részére a szülői engedélyt kell megkérni – pl. küldhetek-e gyógyító energiát xy-nak? – felnőtteknél pedig az adott személy belegyezése szükséges. Állatok és növények részére bármikor szabadon küldhető.
A négy kézmozdulat az adott helyen lévő mirigyeken keresztül küldi a szervezetbe a szeretet és a fényeneregiát minden egyes sejtünkbe, ezáltal beindítják a test öngyógyító folyamatait. Vizualizáljuk, elképzeljük azt, hogy fény árad a mi ujjainkból, mintha zseblámpa lenne az összes ujjunk. Az ujjak lehetnek lazán vagy akár kört formálva majdnem összezárva is, mindenképpen működik.
3. Ezután következik a Gyógyító Kód 4 kéztartása: 4 pozíció egymás után sorban, majd az egészet (a bevezető kérés nélkül) háromszor megismételve. Mindegyik pozíciót kb. 30 másodpercig kell tartani ( lehetséges akár 1 percig is - erre van a másik hanganyag ), tehát az összesen 3x4kód=12 kéztartás, így mindössze 6 perc  ( vagy 12 perc ha mindegyik pozíciót 1 percig tartod ). Az ujjakat nem muszáj teljesen összezárni, a cél az, hogy az ujjak hegyéből áradó energiát összefogva, koncentráltan küldjük az adott helyre. Az ujjak ne érjenek a bőrhöz, tarts kb. 5-7,5 cm távolságot (így hatékonyabb). Miközben ezt csinálod, nem kell a problémára gondolni, csak pozitív érzéseket kell magadban generálni. Gondolhatsz arra, hogy a probléma már megoldódott, és hálát érzel érte, vagy egy szeretetteljes képre vagy emlékre koncentrálsz.
4. Utólagos erősség mérés: Határozd meg egy 1-től 10-ig terjedő skálán, hogy a megszüntetni kívánt probléma a Gyógyító kód alkalmazása után milyen erősséggel van még jelen?

A SzeretetKód 3 kéztartás, kezek egymáson egy helyben pozíciónként 1-2 percig vagy az adott körkörös mozdulatok az adott területen 15 másodpercenként egyik – pl. óramutató - majd 15 másodpercig másik - pl. óramutató járásával ellentétesen. A Gyógyító Kód is és a SzeretetKód is alkalmazható külön-külön is, de hatásosabb egymás után, előbb a Gyógyító Kód gyakorlatai, majd utána a Szeretetkód gyakorlatai.
A sejt szintű újraprogramozás nem mindenkinél egyforma időt igényel!
Flag Counter
Vissza a tartalomhoz