Napelem - Tudattal

Tartalomhoz ugrás

Napelem

Megérkeztél!  Örömmel fogadunk minden érdeklődést, minden megjegyzést!
Ahogyan már biztosan értesültél róla, Magyarország teljes napelemes lázban ég.
Ennek oka, hogy egész Európában kizárólag nálunk elérhető 0%-os Uniós hitel
akár 20 évre 10% önerővel. Így az eddig villanyszámlára fordított havi költségekből fedezhető a tervezett napelemes illetve fűtésrendszered.

Pontos számítást és kulcsrakész ajánlatot az űrlapunk kiöltésével tudsz igényelni:

Tudtad, hogy a SOLAR HERO INNOVÁCIÓS ÉS MEGÚJULÓ ENERGIA Zrt. kizárólagos forgalmazója a német AE SOLAR új generációs napelemeinek, melyek az összes jelenleg kapható napelemnél hatékonyabbak?

Továbbá villámgyorsan juthatsz uniós támogatáshoz, amennyiben velünk intézed a teljes folyamatot. Kulcsrakészen A-Z-ig akár 60 nap alatt valóra válthatod napelemes álmaid.

Kérdés esetén keresd Okleveles Napenergia Szakértődet:
NÉV: Varga István Attila villamosmérnök, vargamost@gmail.com
TELEFONSZÁM: 06309443650

Az űrlapunk kiöltés csak pár percig tart:

Innovatív szélturbinák: 55 méteres rezgő rudak termelik az áramot – innovatív szélerőmű

A Windstalk szélerőmű farm egy innovatív megoldást jelent a szélenergia hasznosítására, a hagyományos szélturbinák helyett.

Az Atelier DNA által kifejlesztett új technológia, olyan problémák leküzdését tűzte ki célul, mint például a szélturbinákra jellemző alacsony frekvenciájú rezgések kibocsátása.

Megújuló energiát termel: A tervezésnél mindemellett az is cél volt, hogy a Windstalk megújuló energiát termelő erőmű hasonló mennyiségű áramtermelésre legyen alkalmas, mint a hagyományos szélturbinák. A különleges dizájnnak köszönhetően pedig az innovatív szélturbinák akár még turistalátványosságnak is beillenek.

Geometrikus elrendezés a napraforgó mintájára
Az ingó szálak geometrikus elrendezése a napraforgó közepét formázza, melyet a hatalmas méretek miatt csak légi felvételről lehet jól látni.

Az innovatív energiafarm 1200 geometrikus elrendezésű, szénszálas pólusból áll, melyek 55 méter magasak, és egy-egy különálló, kör alakú talapzathoz vannak rögzítve.

A mozgási energiát alakítja elektromos árammá. Az energiatermelő pólusok vagy rudak teteje tele van piezoelektromos kerámia lemezekkel, melyeket elektródák kötik össze egymással egészen a rudak aljáig.

Szélturbinák helyett tehát a piezoelektromos kerámialemezek termelik a kinetikus (mozgási) energiát az elektródákon keresztül, amikor a szél meglengeti a pólusokat. Egy generátor pedig elektromos energiává alakítja a kinetikus energiát.

Éjszaka „csillagos égbolttá” változik. A pólusok tetején LED-es lámpák jelzik, hogy épp milyen erősségű az energiatermelés. Ha a szél eláll, elsötétül a LED. Mindegyik ingó pólusban generátor működik, mely maximalizálja az energiatermelést. Az előzetes kalkulációk szerint a Windstalk farm éves kapacitása 20,000 MWh.
A Windstalk szélerőmű farmot eredetileg Masdar városába tervezték, azonban egyelőre csak koncepció. Az ötlet még megvalósításra vár…

Fazakas Virág, impressmagazin

Napelemes rendszerekre itt kérhet ingyenes ajánlatot:

Flag Counter
Vissza a tartalomhoz