Koronavírus-csalási botrány - A legnagyobb harc csak most kezdődött - Tudattal

Tartalomhoz ugrás

Koronavírus-csalási botrány - A legnagyobb harc csak most kezdődött

ViruSokk
  
Koronavírus-csalási botrány - A legnagyobb harc csak most kezdődött
Nemzetközi ügyvédi hálózat csoportos pert indít a világszerte lezárásokért felelős személyek ellen
Kép forrása: Viacheslav Lopatin / Shutterstock.comVilágszerte lezárások: előkészítés alatt álló csoportos akció
Ránézésre
Először: A 2020. július 10-én elindított Parlamenten kívüli Corona-vizsgálóbizottságot négy tárgyaló ügyvéd alapította, hogy azonosítsák és üldözzék azokat, akik felelősek a világszerte gazdaságilag pusztító lezárások végrehajtásáért, amelyek csalárd tesztek révén veszélyesnek tűnnek. Világjárvány.
Másodszor, a Corona parlamenten kívüli vizsgálóbizottsága egy nemzetközi ügyvédi hálózattal együttműködve tárgyalni fog minden idők legnagyobb tömegű bűncselekményéről - ezt az esetet "valószínűleg az emberiség ellen valaha elkövetett  legnagyobb bűncselekménynek" nevezik.
Harmadszor, azzal érvelnek, hogy a pandémiás intézkedéseknek pánikot kell keltenie, hogy a gyógyszeripar és a technológiai ipar óriási hasznot hozhasson a PCR-tesztek, antigén- és antitesttesztek és oltások értékesítéséből, valamint a genetikai ujjlenyomatunk betakarításából.
Negyedszer, a vizsgálati bizottság hangsúlyozta, hogy a bezárások szükségtelenek, és minden ellenkező állítás hamis. A vírus már visszavonulóban volt, és a bezárások bevezetésekor a fertőzési arány csökkent. Tudományos bizonyítékok azt mutatják, hogy az emberek többségének már van beépített védelme a vírus ellen a keresztreaktív T-sejt immunitás miatt, és a PCR-teszt nem használható a SARS-CoV-2 vagy bármely más vírus aktív fertőzésének azonosítására .
Ötödször, míg a pandémiás halálozási statisztikák az adott év normáin belül voltak, ami azt jelenti, hogy a járvány nem vezetett túlzott halálozáshoz vagy a normálnál magasabb halálozáshoz, az intézkedések által okozott járulékos károk a járvány szinte kiszámíthatatlan.
Videóelőadás Dr. Reiner Fuellmich nagyon hosszú, de erősen ajánlom, hogy hallgassa meg teljes egészében. Fuellmich 26 éve a kaliforniai és németországi fogyasztóvédelem ügyvédje, és egyike a 2020 július 10-én indult Parlamenten kívüli Corona Vizsgálati Bizottság négy alapító tagjának.
A másik három alapító tag, mind az ügyvédek: Viviane Fischer, Antonia Fischer és Justus P. Hoffmann, Ph.D. Fuellmich vezeti a bizottság koronaválság-kompenzációs folyamatát. Minden találkozót élőben közvetítenek és elérhetővé válnak a Bizottság Youtube csatornáján (legalábbis egyelőre).
Fuellmich szerint nemzetközi csoportos keresetet indítanak azok ellen, akik a világszerte gazdaságilag pusztító lezárások végrehajtásáért felelősek, csalárd teszteléssel veszélyes pandémiának tűnnek fel.
Ez magában foglalja a helyi döntéshozókat, valamint az Egészségügyi Világszervezetet és a gyógyszergyártókat. Állítása szerint több mint 50 ország követi a példáját.
Elsődlegesen bírósági eljárást folytattam olyan csaló társaságok ellen, mint a Deutsche Bank, korábban a világ egyik legnagyobb és legelismertebb bankja, ma az egyik legmérgesebb bűnszervezet a világon; a VW ellen, amely egykor a világ egyik legnagyobb és legelismertebb autógyártója volt, és mostanában hírhedt hatalmas gitárcsalásáról; valamint Cunard és Niagara, a világ legnagyobb hajózási társasága. Több millió dolláros vesztegetési ügyben pereljük őket ”- mondja Fuellmich. A német vállalatok összes fent említett korrupciós és csalási esete ehhez képest halvány, tekintve a koronai válság által okozott és továbbra is okozott kár mértékét. Mindössze annyit, amit ma tudunk, ezt a koronaválságot koronabotránynak kell átnevezni;
Korrupt napirendek leleplezése
Fuellmich hangsúlyozza, hogy politikai szinten minden lehetséges erőfeszítést meg kell tenni annak biztosítására, hogy „soha többé ne kerüljön senki olyan hatalmi helyzetbe, amelyben képes megtéveszteni az emberiséget, vagy megpróbál támadni minket korrupt szándékaival. manipulálni ".
Ennek érdekében a Parlamenten kívüli Corona-vizsgálóbizottság egy nemzetközi ügyvédi hálózattal együttműködve foglalkozik a közelmúlt történelmének legnagyobb tömegű csalási ügyével - egy olyan esetről, amelyet Fuellmich "valószínűleg az emberiség ellen valaha elkövetett legnagyobb bűncselekményként" jellemez.
Mint Fuellmich kifejti, az emberiség elleni bűncselekményeket, amelyeket először a második világháború utáni nürnbergi tárgyalások során határoztak meg, a Nemzetközi Büntető Törvénykönyv 7. szakasza szabályozza. A három kérdés, amelyre az EGSZB jogi eszközökkel kíván választ adni:
Először: van-e Covid-19 pandémia, vagy csak polimeráz láncreakciós teszt (PCR) járvány van?
Pontosabban: vajon a pozitív PCR-teszt eredménye azt jelenti-e, hogy az illető SARS-CoV-2 fertőzött és Covid-19 fertőzött, vagy egyáltalán nem jelent semmit a Covid-19 fertőzés kapcsán?
Másodszor: olyan világjárvány-ellenőrző intézkedések, mint a zárak, a maszk megbízások, a társadalmi távolságtartás és a karanténra vonatkozó előírások a világ lakosságának védelme érdekében a Covid-19-től, vagy ezek csak pánikba esnek?
Ezeknek az intézkedéseknek a célja a „pánik elvetése azokban az emberekben, akik úgy gondolják, hogy életük veszélyben van, és nem tesznek fel kérdéseket, így a gyógyszeripar és a technológiai ipar óriási hasznot hozhat a PCR-tesztek, antigén- és antitesttesztek, valamint oltások értékesítéséből valamint a genetikai ujjlenyomataink betakarításából? "
Harmadszor: Igaz-e, hogy a német kormányt - minden más országnál jobban - ennek a Covid-19-járványnak a főszereplői hatalmas lobbizással befolyásolták?
Fuellmich szerint Németországot „különösen fegyelmezett országként ismerik, ezért a pandémiás intézkedések szigorú és természetesen sikeres betartása révén„ példaképpé kell válnia a világ többi részének ”.
Ezekre a kérdésekre sürgősen választ kell találni, mert a modern történelem egyik legsúlyosabb életveszélyeként leírt SARS-CoV-2 "sehol a világon nem okozott túlzott halálozást".
A pandémiás intézkedések viszont "számtalan emberi életet vesztettek és számtalan vállalat és magánszemély gazdasági létét tették tönkre világszerte" - mondja Fuellmich.
Rámutat, hogy Ausztráliában a lakosokat most börtönbe zárják, mert nem tartják be a maszkszabályokat, és a Fülöp-szigeteken embereket lőhetnek, ha nem teljesítik a zárolási utasításokat, vagy nem viselnek maszkot. 2020 áprilisának első hetében Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök bejelentette, hogy „nem habozik” megölni bárkit, aki megkérdőjelezi pandémiás korlátozásait: „Nem fogok habozni. A rendõrségnek, a katonaságnak, valamint a falvak tisztviselõinek a következõ parancsokat adom: "Ha baj van, vagy ha erõszak van, és életed veszélyben van, lődd le õket." Megértették ezt? - Lődd le őket. Ahelyett, hogy gondot okoznék, eltemetlek. Ne félemlítse meg a kormányt. Ne kihívja a kormányt. Veszíteni fogsz ",
Ez aligha tűnik az élet fenntartására irányuló stratégiának. Fuellmich a továbbiakban „a tényeket olyanokként mutatja be” - a bizottság által eddig összegyűjtött szakértői nyilatkozatok alapján.
A német egészségügyi világkongresszus
Fuellmich szerint a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) 2019 májusában és 2020 elején ismét kongresszust szervezett a globális egészségügyről. A vezető politikusok, köztük a WHO vezetője, Tedros Adhanom és a német egészségpolitikusok mellett beszédet mondtak a Bill és Melinda Gates Alapítvány és a Wellcome Trust kulcsfontosságú lobbistái is.
"Kevesebb, mint egy évvel később ezek az emberek adták meg a hangot, amikor a globális koronajárvány kikiáltásra került, és megbizonyosodtak arról, hogy tömeges PCR-teszteket használtak a Covid-19-vel történő tömeges fertőzések kimutatására az egész világon, és most ezt szorgalmazzák hogy az oltásokat világszerte feltalálják és értékesítik ”- mondja Fuellmich.
"Ezek a fertőzések, vagy inkább a PCR-tesztek pozitív eredményei indokolttá tették a globális lezárást, a társadalmi távolságtartást és a kötelező arcmaszkokat."
Rámutat arra is, hogy a „járvány” tényleges meghatározását tizenkét évvel ezelőtt megváltoztatták. Eredetileg a járványt olyan betegségként határozták meg, amely az egész világon elterjedt, és amely súlyos betegségekhez és halálhoz vezet. Tizenkét évvel ezelőtt ezt a meghatározást megváltoztatták, és ehelyett egy olyan betegségre vonatkozik, amely csak világszerte terjed. "A járvány bejelentéséhez nem kellett sok súlyos betegség és sok haláleset" - mondja.
A nem létező sertésinfluenza-járvány
A világjárvány meghatározásának ez a változása lehetővé tette a WHO számára, hogy 2009 júniusában pandémiát nyilvánítson a sertésinfluenzáról, ami több millió dolláros sertésinfluenza elleni vakcinák értékesítését eredményezte. Néhány hónapon belül a világ különböző részein beszámoltak a H1N1 vakcina fogyatékosságáról és haláláról.
Ennek eredményeként az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése (PACE) megkérdőjelezte, hogy a WHO hogyan kezelte a járványt. 2010 júniusában a PACE arra a következtetésre jutott, hogy „a világjárvány kezelése az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az EU egészségügyi hatóságai és a nemzeti kormányok részéről nagy mennyiségű közpénz pazarlását és indokolatlan félelmeket és aggodalmakat eredményezett a Az európai közvélemény ki van téve ”- vezetett.
Pontosabban, a PACE arra a következtetésre jutott, hogy "elsöprő bizonyíték van arra, hogy a WHO nagymértékben túlbecsüli a világjárvány súlyosságát", és hogy a gyógyszeripar befolyásolta a szervezet döntéshozatalát.
A British Medical Journal és az Investigative Journalism Bureau (BIJ) közös vizsgálata szintén súlyos érdekkonfliktusokat tárt fel a WHO - amely elősegítette a globális oltási menetrendet - és az ezeket az oltásokat előállító gyógyszergyártók között. Mint Fuellmich megjegyezte:
Ezek az oltások teljesen feleslegesnek bizonyultak, mert a sertésinfluenza végül enyhe influenzának bizonyult, és soha nem vált abba a szörnyű kellemetlenségbe, amelyet a gyógyszeripar és a hozzá tartozó egyetemek többször is okoztak - milliónyi halálesettel, amelyek biztosan bekövetkeznek lenne, ha az embereket nem oltatnák be.
Ezek az oltások súlyos egészségügyi problémákat is okoztak: Európában körülbelül 700 gyermek végérvényesen megbetegedett narkolepsziában, és ma már tartósan súlyos fogyatékossággal él. Az adófizetők millióinak pénzéből vásárolt oltásokat meg kellett semmisíteni, még több adófizetői pénzzel. "
A virológus, aki felelős a blokkoló megrendelésekért Németországban
Az egyik karakter, aki 2009-ben világvége-próféciáival pánikot váltott ki, Christian Drosten német virológus, a bonni egyetemi klinika Virológiai Intézetének vezetője volt, aki 2003-ban ismert a SARS első diagnosztikai tesztjének kidolgozásával. sertésinfluenza esetén.
Drosten felszólalt a CDU kongresszusán a World Health 2019 témáról, és Fuellmich szerint a szövetségi kormány kizárólag Drosten véleményére támaszkodott, amikor a Covid-19-re adott válaszról döntött.
Az„ audiator et altera pars ”általánosan elfogadott elvének felháborító megsértésével, ami azt jelenti, hogy neked is hallanod kell a másik oldalt, csak Drosten urat hallgattad meg, azt a személyt, akinek szörnyű, pánikot kiváltó prognózisa tizenkét évvel korábbi volt. katasztrofálisan helytelennek bizonyult ”- mondja Fuellmich.
Eközben sok „nagyra becsült tudós” teljesen más képet festett a Covid-19 járványról. Közülük John Ioannidis professzor a kaliforniai Stanford Egyetemről, Michael Levitt professzor, a Stanfordi Egyetem biofizikusa és a kémiai Nobel-díjas, valamint Karin Mulling, Sucharit Bhakdi, Klud Wittkowski és Stefan Homburg német professzorok.
Dr. Mike Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke és tudományos igazgatója is szerepel ezen a listán. Yeadon a közelmúltban kijelentette, hogy „nincs tudomány arra, hogy egy második hullám bekövetkezzen”, és hogy a megbízhatatlan PCR-vizsgálatokból származó hamis pozitív eredményeket használnak a „második hullám létrehozására”. „Új esetek” létrehozása.
Mentek, és még mindig feltételezik, hogy a szezonális influenza súlyosságán túl nincs olyan betegség, hogy a populáció már kereszt- vagy T-sejt immunitást szerzett ezzel az állítólagosan új vírussal szemben, és ezért nincs oka különleges intézkedésekre és biztosan nem oltásokra ”- mondja Fuellmich.
Idézi továbbá Yeadon és munkatársai által 2020 szeptemberében közzétett tudományos tanulmányát, amelyben kijelentik:
Valószínűleg kormányzati politikánkat, gazdaságpolitikánkat és az alapvető jogok korlátozásának politikáját a koronavírusra vonatkozó teljesen téves adatokra és feltételezésekre alapozzuk. Ha nem lettek volna a tesztek eredményei, amelyekről a média folyamatosan beszámol, a világjárványnak vége lett volna, mert valójában semmi sem történt. "
Eset elemzés
Fuellmich megjegyzi, hogy "a jelenlegi, tényleges helyzet a vírus veszélyességével, a fertőzések kimutatására szolgáló PCR-vizsgálatok teljes haszontalanságával és a nem létező fertőzések miatti lezárásokkal kapcsolatban":
Tudjuk, hogy az egészségügyi rendszereket soha nem fenyegette annak veszélye, hogy a Covid-19 elárasztja őket. Éppen ellenkezőleg, sok kórház üresen marad, és néhányuk most csőd előtt áll. Az akkor New Yorkban horgonyzó kórházi hajó Comfort, amely ezer beteget befogadhatott volna, soha nem vett be több mint körülbelül 20 beteget.
Sehol nem volt túlzott halálozás. Ioannidis professzor és mások által végzett vizsgálatok kimutatták, hogy a koronavírus mortalitása megegyezik a szezonális influenzával; még a bergamói és a new yorki képek is, amelyek a pánik helytálló voltát mutatják be a világnak, szándékosan félrevezettek.
Ezután áttörték az úgynevezett "pánikpapírt", amelyet a német belügyminisztérium írt. Besorolt ​​tartalma minden kétséget kizáróan azt mutatja, hogy a politikusok és a mainstream média szándékosan pánikba esett a lakosság körében.
A Robert Koch Intézet (RKI) vezetője, Lothar Wieler kísérő felelőtlen megjegyzései a Didease Control and Prevention Centers (CDC = az USA Egészségügyi Minisztériumának hatósága) emlékeztetnek, amelyek többször és izgatottan jelentették be, hogy a korona feltétel nélkül kellene követnie a lakosságnak kérdezés nélkül, és ez azt bizonyítja, hogy szó szerint követte a forgatókönyvet.
Nyilvános nyilatkozataiban többször is kijelentette, hogy a helyzet nagyon súlyos és fenyegető, bár a saját intézete által összeállított adatok pont az ellenkezőjét bizonyították. A pánikpapír többek között azt követeli, hogy a gyerekek - idézem - „érezzék magukat felelősnek szüleik és nagyszüleik fájdalmas, kínos haláláért, ha nem tartják be a koronai szabályokat”.
Fuellmich tovább idézi azokat az adatokat, amelyek azt mutatják, hogy az olaszországi Bergamóban a halálozások 94 százaléka nem a burjánzó Covid-19 fertőzés következménye volt, hanem annak a kormánynak az eredménye, hogy a betegeket kórházakból ápolási otthonokba költöztették, ahol a fertőzéseket - megfázás, influenza és SARS-CoV-2 - terjesztik az idősek és gyengék között.
Ezt Andrew Cuomo New York-i kormányzó is megtette a szövetségi irányelvek közvetlen megsértésével, valamint Minnesotában, Ohióban, Pennsylvania, New Jersey, Michigan és Kalifornia államokban. Fuellmich rámutat néhány New York-i kórház rutinszerű helytelen magatartására is, ahol minden gyanús Covid-19-es beteg mechanikus lélegeztetést kapott a halálos ítéletük során.
"Ismét tisztázom: a Covid-19 veszélyes betegség, csakúgy, mint a szezonális influenza veszélyes betegség, és természetesen a Covid-19, csakúgy, mint a szezonális influenza, néha súlyos klinikai lefolyású lehet, és néha megölheti a betegeket" - mondja Fuellmich .
"Ugyanakkor, amint azt Németországban elvégezték a boncolások, különösen Klaus Püschel halottkémprofesszor Hamburgban, az általa vizsgált halálesetek szinte mindegyikét súlyos korábbi betegségek okozták, és az elhunytak szinte mindegyike, mint Olaszországban, nagyon idős korban halt meg, vagyis meghaladta az átlagos várható élettartamot.
Ebben az összefüggésben a következőket is meg kell említeni: A német RKI, megint a CDC megfelelője, kezdetben furcsa módon azt javasolta, hogy ne végezzenek boncolást, és számos hiteles jelentés szól arról, hogy szerte a világon az orvosoknak és a kórházaknak pénzt fizettek az elhunyt elnevelésére. 19 áldozat ahelyett, hogy a halál okiratába írná a halál valódi okát, például szívrohamot vagy lőtt sebet.
A boncolások nélkül soha nem tudhatnánk, hogy az állítólagos Covid-19 áldozatok döntő többsége teljesen más betegségekben halt meg, de nem a Covid-19-ben. "
A lezárások szükségtelenek voltak és nem is szükségesek
A Fuellmich és munkatársai által eddig összegyűjtött szakértői nyilatkozatok alapján a lezárások szükségtelenek voltak, és minden ellenkező állítás hamis. Ennek három oka van:
Először is, a tiltások abban az időben következtek be, amikor a vírus már fogyóban volt, és a fertőzési arány kezdett csökkenni.
Másodszor, a tudományos bizonyítékok azt mutatják, hogy az emberek többsége már beépített védelemmel rendelkezik a vírus ellen a keresztreaktív T-sejtek immunitása miatt a hideg és az influenza vírusokkal szemben.
Harmadszor: A PCR-teszt - amelyet a fertőzési arány indikátoraként és a korlátozó intézkedések igazolásaként használnak - "nem utal semmilyen vírusfertőzésre, nemhogy a SARS-CoV-2 fertőzésre".
Azoknak a politikusoknak, akik úgy gondolják, hogy ezek a korrupt emberek, ezekkel a tényekkel szolgálnak mentőövként, amelyek segíthetnek nekik abban, hogy átalakítsák cselekvésüket, és elindítsák a régóta esedékes nyilvános tudományos vitát, és ne menjenek le ezekkel a sarlatánokkal és bűnözőkkel.
A PCR-teszt csalás volt
Először is, a PCR-teszteket diagnosztikai célokra nem hagyták jóvá. Feltalálója, Kary Mullis többször és eddig sikertelenül hangsúlyozta, hogy ezt a tesztet nem szabad diagnosztikai eszközként használni. Amint Fuellmich megjegyezte:
A [PCR-tesztek] egyszerűen nem képesek diagnosztizálni egyetlen betegséget sem. A pozitív PCR-teszt eredménye nem jelenti azt, hogy fertőzés állna fenn. Ha valaki pozitív eredményt mutat, ez nem jelenti azt, hogy bármivel is fertőzött lenne, nemhogy a fertőző SARS-CoV-2 vírusról. Még az Egyesült Államok CDC-je is egyetért ezzel, és közvetlenül idézem a koronavírus és a PCR-tesztelés egyik, 2020. július 13-i publikációjának 38. oldalát:
Először is, a vírusos RNS kimutatása nem jelezheti fertőző vírus jelenlétét, vagy azt, hogy a 2019-nCoV okozza a klinikai tüneteket.
Másodszor, ennek a tesztnek a teljesítményét nem állapították meg a 2019-nCoV fertőzés kezelésének nyomon követésére.
Harmadszor, ez a teszt nem zárhatja ki más baktériumok vagy vírusok által okozott betegségeket.
Negyedszer, a PCR-tamponok felvesznek egy vagy két szekvenciát egy molekuláról, amelyek láthatatlanok az emberi szem számára, ezért sok ciklusban fel kell erősíteni, hogy láthatóvá váljanak. A 35 ciklust meghaladó mindent teljesen megbízhatatlannak és tudományosan igazolhatatlannak tekintenek.
Ötödször: Mind a Drosten-tesztet, mind a WHO által ajánlott teszteket 45 ciklusra állítják be. Ennek oka lehet a vágy, hogy minél több pozitív eredményt érjen el, és ezáltal megalapozza azt a téves feltételezést, hogy nagyszámú fertőzést észleltek? "
Ugyanilyen fontos az a tény, hogy a PCR-teszt nem képes megkülönböztetni az inaktív vírusokat az „élő” vagy replikáló vírusok között. Ennek eredményeként összegyűjthetnek elhullott törmeléket vagy inaktív vírusrészecskéket, amelyek nem jelentenek kockázatot a betegre vagy másokra nézve. Ezenkívül a teszt kimutathatja más koronavírusok jelenlétét, így a pozitív eredmény egyszerűen azt jelezheti, hogy felépült egy korábbi megfázásból.
"Még maga Drosten is kijelentette egy német üzleti magazinnak adott interjújában 2014-ben, hogy ezek a PCR-vizsgálatok annyira érzékenyek, hogy akár nagyon egészséges és nem fertőző emberek esetében is pozitív eredményt tudnak felmutatni" - mondja Fuellmich.
Véleményem szerint teljesen hihetetlen, hogy [Drosten] 2020-ban el akarja felejteni, amit tudott a PCR-tesztekről, és 2014-ben elmondta az üzleti magazinnak. Röviden, ellentétben minden hamis állítással, ez a teszt nem képes kimutatni a fertőzést.
A forró fertőzésnek nevezett fertőzés megköveteli, hogy a vírus behatoljon a sejtekbe, ott szaporodjon és olyan tüneteket okozzon, mint fejfájás vagy torokfájás. Csak akkor fertőződik meg igazán az ember, forró fertőzés értelmében; mert az ember csak akkor fertőző, vagyis képes megfertőzni másokat.
Addig teljesen ártalmatlan mind a házigazdának, mind pedig bármely más embernek, akivel a házigazda kapcsolatba kerül. Világszerte számos elismert tudós feltételezi, hogy nem volt koronajárvány, csak egy PCR-tesztjárvány ...
Dr. Az immunológia professzorai, a Camera Camera Németországból, a holland Capel és az ír Cahill egyetértésével, valamint egy mikrobiológus, Dr. Az osztrák Harvey, aki mind a német Corona Bizottság előtt tett vallomást, kifejezetten rámutat, hogy a pozitív teszt nem azt jelenti, hogy ép vírust találtak. "
A „Hazugságok, ismét hazugságok és egészségügyi statisztikák - a hamis pozitív tényezők halálos kockázata” című, 2020. szeptember 20-i cikkben Yeadon leírja azokat a problémákat, amelyek abból fakadnak, hogy pandémiás válaszunk pozitív PCR-teszteken alapul.
Összefoglalva: a PCR-teszt csak a vírusban jelen lévő részleges DNS-szekvenciák jelenlétét méri, de nem tudja megmondani, hogy ez a vírus aktív vagy inaktív. Esély, hogy ha nincsenek tünetei, a pozitív teszt egyszerűen azt jelenti, hogy inaktív vírus DNS-t észlelt a testében. Ez azt is jelentené, hogy nem vagy fertőző.
Járulékos károk
Míg a járvány halálozási statisztikái az adott év normáin belül voltak, vagyis a járvány nem vezetett túlzott halálozáshoz vagy a normálnál magasabb halálozáshoz, a járvány leküzdésére tett intézkedések járulékos kárai közel vannak kiszámíthatatlan. A közegészség, mind a testi, mind a mentális egészség, mind a globális gazdaság súlyos ütéseket szenvedett.
Fuellmich egy másik kiszivárgott dokumentumot idéz, amelyet egy német tisztviselő írt a Belügyminisztériumban, és amelynek címe "Hamis riasztás". Ez a dokumentum arra a következtetésre jut, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a SARS-CoV-2 komoly egészségügyi kockázatot jelentene a lakosság számára; legalábbis a kockázat nem nagyobb, mint sok más vírus esetében, míg a járványügyi intézkedéseknek "különféle" és "súlyos" következményei vannak.
Ez - zárta le - nagyon magas kártérítési igényekhez fog vezetni, amelyekért a kormány felel. Ez mára valósággá vált, de a cikk szerzőjét felfüggesztették ”- mondja Fuellmich.
"Egyre több tudós, de ügyvéd is rájön, hogy a tudatos rémtaktika és az e pánik által lehetővé tett koronamegoldások eredményeként a demokráciát nagy veszély fenyegeti, ha fasiszta totalitárius modellek váltják fel.
A Corona Bizottság előtt vallomást tett pszichológusok és pszichoterapeuták szerint a gyermekek tömegesen traumatizálódnak, közép- és hosszú távon a legrosszabb pszichológiai következményekkel kell számolni.
Csak Németországban 500-800 000 csőd várható ősszel, ami a gazdaság gerincét jelentő kis- és középvállalkozásokat érinti. Ez kiszámíthatatlan adóhiányhoz és kiszámíthatatlanul magas és hosszú távú szociális transzferekhez vezet, többek között a munkanélküli ellátások részéről. "
Jogi következmények
Végül Fuellmich áttekintést ad a jelenleg folyamatban lévő jogi következményekről. Ez magában foglalja az intézkedések alkotmányosságának ellenőrzését is. Megjegyzi:
Nemrégiben egy bíró, Torsten Runde nyilvánosan kijelentette, hogy a német igazságszolgáltatás, a nagyközönséghez hasonlóan, annyira pánikba esett, hogy már nem volt képes az igazságszolgáltatás megfelelő igazgatására. Azt mondja, a bíróságok, és idézem:
... túl gyorsan hajtottak végre kényszerintézkedéseket, amelyek alkotmányos jogaik tömeges felfüggesztését jelentik millió emberek számára Németország-szerte”. Rámutat, hogy a német állampolgárok, még egyszer idézem:
... jelenleg a Németországi Szövetségi Köztársaság 1949-es megalakulása óta a legsúlyosabban sértik alapvető jogaikat. A koronajárvány megfékezésére a szövetségi és az állami kormányok tömegesen beavatkoztak, és egyes esetekben veszélyeztették az ország létét, mivel ezeket az emberek alkotmányos jogai garantálják "- mondja.
Aztán vannak csalások, szándékos károkozás és emberiség elleni bűncselekmények. Fuellmich szerint bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy számos valótlanságot és félrevezetést szándékosan terjesztettek, hogy a büntetőjog szerint „csak csalásnak minősülhessenek”, és „a polgári kártérítési törvény szabályai szerint szándékosak” Kárt okozva ”.
Martin Schwab német polgári jogi professzor ezt a megállapítást a nyilvános interjúkban mintegy 180 oldalas átfogó jogi véleményben támogatja. Mint egyetlen más jogtudós sem, ő is dolgozott az ügyben, és részletesen bemutatta a tömegtájékoztatási eszközök teljes kudarcát, hogy beszámoljon az úgynevezett pandémia valódi tényeiről. ”- mondta Fuellmich.
A polgári kártérítési törvény szabályai szerint bárkinek, akit a PCR-tesztek által okozott lezárás károsít, teljes kártérítés illeti meg a veszteségeit. Különösen kártérítés fizetési kötelezettsége van, vagyis kártérítés fizetési kötelezettsége a blokkolás következtében a társaságok és az önálló vállalkozók által elszenvedett nyereségkiesésért, valamint egyéb intézkedésekért.
Időközben azonban a koronaellenes intézkedések olyan pusztító kárt okoztak a világ lakosságának egészségében és gazdaságában, és továbbra is Drosten, Wieler és a WHO által elkövetett bűncselekményeket jogilag az emberiség elleni tényleges bűncselekményeknek minősítik. A Nemzetközi Büntető Törvénykönyv 7. szakasza. "
E panaszok ellensúlyozása érdekében a Parlamenten kívüli Corona Nyomozó Bizottság kész csoportos keresetet benyújtani - az Egyesült Államokban és Kanadában rendelkezésre álló jogorvoslat - a felelősök ellen.
"Hangsúlyozni kell, hogy senkinek nem kell csatlakoznia a csoportos keresethez, de bármely károsult megteheti" - magyarázza Fuellmich. "A csoportos kereset előnye, hogy csak egy eljárásra van szükség, mégpedig egy képviselő felperes fellépésére, akit a csoportban mindenki másra jellemző módon érintenek."
Egy ilyen per is megnyitja az ajtót az előzetes felderítés előtt, amelyhez minden releváns bizonyítékot be kell mutatni a másik félnek. A bizonyítékok megsemmisítésének vagy visszatartásának súlyos következményei vannak, mert "a bizonyítékokat visszatartó vagy megsemmisítő fél elveszíti az ügyet a bizonyítási szabályok szerint".
Németországban a kártérítési ügyvédek egy csoportja már megkezdte információk és jogi dokumentumok terjesztését és a kár felmérését a német felperesek körében. Fuellmich bezárja bejelentését, és elmagyarázza, hogy a folyamat hogyan folytatódik innen:
Eredetileg ez az ügyvédi csoport fontolóra vette a kártérítési igények összegyűjtését és kezelését más nem német felperesektől is, de ez kivitelezhetetlennek bizonyult.
Ugyanakkor egy nemzetközi ügyvédi hálózaton keresztül, amely napról napra növekszik, a német ügyvédek csoportja minden más ország kollégáinak ingyenesen átadja az összes releváns információt, beleértve a szakértők jelentéseit és véleményeit, amelyek azt mutatják, hogy a PCR-vizsgálatok kompatibilisek semmilyen fertőzés nem mutatható ki, és minden lényeges információt megadnak számukra arról is, hogy miként készíthetik elő és összevonhatják ügyfeleik kártérítési igényeit, hogy ők is érvényesíthessék ügyfeleik kárát akár a saját országukban, akár a bíróságon, akár a fentebb kifejtett csoportos keresetek keretében. állíthatják.
Azoknak a politikusoknak, akik úgy gondolják, hogy ezek a korrupt emberek, ezekkel a tényekkel szolgálnak mentőövként, amelyek segíthetnek nekik szemléletük átalakításában és a régóta esedékes nyilvános tudományos megbeszélések megkezdésében, és nem léphetnek le ezekkel a sarlatánokkal és bűnözőkkel.
Ez a cikk először az amerikai orvos honlapján jelent meg Dr. Joseph Mercola és Axel BC Krauss németül fordította németül, kizárólag sajátosan ingyen. Számos, itt fel nem sorolt ​​forrás és hivatkozás található ebben az eredeti cikkben.


Bookmark and Share
Flag Counter
Vissza a tartalomhoz