Film és könyv ajánló - Tudattal

Tartalomhoz ugrás

Film és könyv ajánló

Minél több emberhez szeretnénk eljutni.
Minden megosztással és ajánlással, - nem nekünk,- hanem Mindannyiunknak segíthetsz!
Köszönjük, hogy itt jártál, gyere vissza később is!

Gyógyító Kód és Szeretetkód című könyvek: http://www.digihigi.hu/gyogyito-kod.html
Forrest Gump - amerikai filmszatíra, 141 perc, 1994
A georgiai Savannah városka árnyas buszmegállójában különös mesemondó üldögél. Forrest Gump mindent látott és mindent átélt, de nem mindent értett. Nem éppen a legfényesebb elme. De hát az anyja is mindig azt mondta: "Csak az a hülye, aki hülyeséget csinál." Forrest Gump pedig semmi egyebet nem csinált, mint jelen volt a XX. század minden fontos eseményén a focipályától a harctérig, az elnökök klubjától a médiavitákig, míg végül meg nem pihent egyetlen igaz szerelme karjában. Forrest Gump IQ-ja nem szárnyal az egekig, de rendkívül becsületes és jólelkű fiú. Különös véletlenek azonban hozzásegítik, hogy az 1950-es évektől 1970-ig Amerika minden jelentős eseményén részt vegyen, és minden jelentős személyiségével találkozzon, köztük: Elvis Presley-vel, JFK-vel, Lyndon Johnsonnal, Richard Nixonnal. Forrest elvégzi a főiskolát, harcol Vietnamban, élsportoló lesz, az egyetlen probléma csak az, hogy túl buta ahhoz, hogy megértse ezen fontos események jelentőségét.
A "Forrest Gump" egy megindító romantikus mese egy ártatlan amerikairól, aki pont abban a korban élt, amikor Amerika elveszíti ártatlanságát.
Forrest Gump
Forrest Gump
Forrest Gump
Lopott idő - In Time - amerikai sci-fi akciófilm, 101 perc, 2011
A nem is olyan távoli jövőben a születésekor mindenkinek a karjába beépítenek egy órát. Ahhoz, hogy valaki huszonöt éves koron túl is éljen, időre van szüksége. A gazdagok megvásárolják az időt, míg a gettóban kétségbeesett harc folyik a minden egyes percért. A gettólakó Will Salas megmenti egy időmilliomos életét, aki cserébe rengeteg időt ad neki. Mindez felkelti az Időrendészek figyelmét, és gyilkossággal gyanúsítják. Will menekülés közben túszul ejti a fiatal, gazdag lányt. Egyik percről a másikra élnek, és egymásba szeretnek.
Bemutató dátuma: 2011. október 27.
Kapcsold ki! Nem maszk, hanem füldugó!
99 122 megtekintés 2020. aug. 11.
HunTv-Magyarország 26,8 E feliratkozó
Ahogyan Gandi csinálta: csendben, öntudatosan, egyre több embert kijózanítani a beléjük mantrázott elmebajból.
Noah St. John:A siker titkos kódja „Noah műve az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb áttörését hozza meg a siker kutatásában!”- JACK CANFIELD Az Erőleves a léleknek szerzője. „Noah egy figyelemreméltó rendszert dolgozott ki, mely felülmúlja a többi motivációs technikát. Lépésekből álló megközelítésmódja segít kialakítanod azt az életet, melyet szeretnél és megérdemelsz.”- JOHN GRAY Ph.D. A férfiak a Marsról a nők a Vénuszról jöttek szerzője. „A siker titkos kódja annak benső felfedezéséről szól, amivel mindvégig tisztában kellett volna lennünk hogy valóban hatalmas lények vagyunk korlátlan lehetőségekkel.”- STEPHEN R. COVEY A kiemelkedően sikeres emberek 7 szokása szerzője. „Kérj és megadatik – méghozzá Noah módszerének alkalmazásával gyorsabban és könnyebben. Noah meg fogja változtatni az életedet!”- JAMES RAY „Noah a szívéből szól és megmutatja neked, hogyan ébredhetsz rá tulajdon benső hatalmadra egy kérdés varázslatával.”- DR. JOE VITALE A Vonzásfaktor szerzője
Eredeti cím: The Secret Code of Success
Flag Counter
Vissza a tartalomhoz