100ezerEuroJutalom - Tudattal

Tartalomhoz ugrás

100ezerEuroJutalom

ViruSokk
2020 március 24-én egy bátor újságíró 36 millió Ft-os felajánlására eddig ma még senki sem jelentkezett: A SARS-COV-2 korona-vírus terjedésének és fertőzésének tudományos bizonyítására, tűzött ki 100.000,- Eurós, azaz 36.000.000, vagyis 36 millió Ft jutalmat!

U.P. Tolzin német orvosi újságíró felhívása: Widdersteinstr. 8, D-71083 Herrenberg   redaktion@impf-report.de

Irracionális félelmektől vezérelve és az egészségügy leple alatt jelenleg a kínai modellen alapuló diktatúra fenyeget bennünket. A tényszerű alapokon történő megbeszélés végső próbálkozása érdekében Hans U. P. Tolzin orvosi-újságíró 100 000 eurós pénzjutalmat ajánlott fel annak, aki tudományos bizonyítékkal áll elő, miszerint a légzőszervi megbetegedéseket valóban koronavírus okozhatja.
Már 2003-ban kutattam az első állítólagos SARS-járvány félelemkeltési-taktikájának tényleges hátterét. Az eredményeket "A járvány feltalálói" című könyvemben tettem közzé. Ma már tudjuk, hogy az ijesztgetés hiábavaló volt, de szemlátomást nem tanultunk belőle semmit. Éppen ellenkezőleg!
A légzőszervi megbetegedések nagyon gyakoriak, különösen az év hideg időszakában, és sokféle oka vagy járulékos oka lehet. A felelős orvosnak ezeket a lehetséges okokat és járulékos okokat is figyelembe kell vennie a diagnózis felállításakor, ha hatékonyan kívánja segíteni a betegeit. Ezt az átfogó anamnézist és diagnózist differenciáldiagnózisnak is nevezik.
2003-ban a SARS-ról szóló számos publikációban nem találtam meggyőző bizonyítékot a betegségeket okozó vírus létezésére, és a mai SARS-2 utódjárványra sem találtam bizonyítékot. Véleményem szerint a jelenlegi intézkedéseknél felelőtlen rémisztgetésekről  és alapvető jogaink teljesen indokolatlan megsértéséről van szó.
A pánikkeltés felelőtlenség!
Véleményem szerint nincs ok-okozati összefüggés a vírus kimutatása és a betegség között, kivéve a virológusok  és azok fejében, akik hallgatják őket az egyre inkább félelem által vezérelt társadalomban. A laboratóriumi vizsgálat szerint bárki lehet vírus-pozitív - és teljesen egészséges lehet közben. Nem látom azt, hogy a jelenlegi laboratóriumi vizsgálatok bármit is mondanának egy betegség okáról - vagy magáról az egészségről.
Ezért alábbit proklamálom:
Nincs bizonyíték betegséget okozó SARS-CoV-2 koronavírusra.
Inkább vannak megkérdőjelezhető laboratóriumi vizsgálatok, amelyeket nyilván soha nem lettek megfelelően hitelsítve.
A virológusok teljesen tévesen követelik maguknak a diagnózis értelmezésének abszolút lehetőségét, amint valamelyik megkérdőjelezhető laboratóriumi vizsgálatuk pozitív eredményt hoz.
Ezenkívül a hagyományos orvostudomány nem hajlandó megfelelő differenciáldiagnózist kikövetelni.
Nincs valódi szakmai vita a vírus kimutatásának kérdéséről és a felhalmozódott súlyos légúti megbetegedések valódi okairól.
Ennek megváltoztatása érdekében 100 000 euró jutalmat ajánlok annak, aki egy tudományos publikációt tud a SARS-CoV-2 vírussal történő megfertőzési kísérletről prezentálni. A fertőzési kísérletnek megbízhatóan légzőszervi megbetegedésekhez kellett vezetnie a tesztalanyokban.
A betegséget okozó koronavírus SARS-CoV-2 bizonyításának feltételei
A vírus azonosítására használt laboratóriumi vizsgálat hitelesített és nagy tisztaságú kell legyen, nem lehetnek benne idegen részecskék és vegyi anyagok, egy biológiailag semleges oldatban kell jelen legyen, mint például desztillált víz. A teszt kalibrálását publikációban kell dokumentálni, és legalább egy másik, teljesen független kutatócsoportnak legalább egyszer meg kell azt erősítenie.
A megfelelően kalibrált vírusfelismerés csak a betegben határozhatja meg a specifikus vírust, egészséges embernél azonban nem.
A vizsgálati személyekkel, de legalábbis a főemlősökkel való fertőzési kísérletet sikeresen el kell végezni és bemutatni.
Ezt a fertőzési kísérletet legalább egyszer sikeresen meg kell tudja ismételni egy másik kutatócsoport, amely teljesen független az első kutatócsoporttól.
A sikeres fertőzés csak nagy tisztaságú kórokozóval hajtható végre. Semmi sem keverhető bele. Kivételt jelenthet a biológiailag semleges oldószerként, a desztillált víz.
A fertőzés a kísérlet során csak természetes úton jöhet létre, pl.  a vírus aeroszolként történő permetezésével a tesztalanyok vagy főemlősök légútján keresztül.
A fertőzési kísérletet legalább 5 fős csoporttal vagy főemlősökkel kell végrehajtani - és mindegyikkel sikeresen.
A második, összehasonlító és véletlenszerűen összeállított tesztcsoportnak ugyanolyan eljárással placebót kellett kapnia, ami külsőleg nem lehet felismerhető. Biztosítani kell egy megbízható „vakítást”, hogy a vizsgálati személyzet befolyásolás nélkül rögzíthesse a fellépő tüneteket.
Ha a tudományos publikáció, amelyet bemutatnak nekem, nem fedi le mind a nyolc pontot, de egy vagy több más publikációra hivatkozik, úgy azokat is be kell nyújtani.
Nem elég egy vagy több internetes linket elküldeni nekem e-mailben. A kiadványokat eredetileg vagy másolatként, PDF-fájlként, könnyen olvasható formában, németül vagy angolul kell elküldeni nekem.
A kiadványhoz csatolni kell a német nyelvű, legalább 4000 karakter hosszú indoklást. A nyeremény kifizetésének alapja ez az indoklás - de természetesen csak akkor, ha azt a kísérő kiadvány 100% -ban alátámasztja.
Forrás:
https://www.impfkritik.de/pressespiegel/2020032201.htmlVAN-E EREDMÉNYESEBB MÓDSZER A SZAPPANOS KÉZMOSÁSNÁL A KORONAVÍRUS ELLEN?
DR. TAMASI JÓZSEF NINCS HOZZÁSZÓLÁS
Prof.Dr.Csaba György (Magyar Tudományos Akadémia doktora) FORRÁS: 2020. 03. 09. 12 óra 11 perckor a MOK hívatalos weboldaláról Kivonat A koronavírus hozzánk is megérkezett és…Olvass tovább
PROF. DR. MERKELY BÉLA ELTITKOLT VALAMIT
DR. TAMASI JÓZSEF
Úgy tűnik, hogy dr. Merkely Béla eltitkolt valami fontosat. Valamit, amivel jelentős mértékben enyhíteni lehetett volna a koronavírus helyzet súlyosságát. Az influenza tüneteit mutató, és…Olvass tovább
Read More
DR. KINCSES GYULA, A MAGYAR ORVOSI KAMARA ELNÖKE FONTOS INFORMÁCIÓKAT TITKOLT EL AZ ORVOSOK ÉS A LAKOSSÁG ELŐL
DR. TAMASI JÓZSEF NINCS HOZZÁSZÓLÁS
Dr. Kincses Gyula úr orvos a Magyar Orvosi Kamara elnöke. A szervezet hivatalos honlapján 2020. március 9-én megjelent egy nagyon értékes eszmefuttatás egy kiváló magyar… Olvass tovább - katt ide
 • Átverés volt a H1N1-riadó: 2-5-10 évente kész átverés só?

 • Egészségügyi Világszervezet megvezette a világot, amikor az enyhe járványt okozó vírust az új spanyolnáthának kiáltotta ki. Az Európa Tanács szerint ez nem független attól, hogy a világszervezet szakértői a vakcinagyártóknak is dolgoztak. Hazánk mindezt azzal tetézte, hogy milliószámra maradtak meg az ingyenes ampullák, miközben sokaknak fizetni kellett az oltásért.


Különös események történtek Mexikóban. Tavaly tavasszal az egész világ megrémült, amikor kiderült, hogy néhány hét alatt több ezer ember betegedett meg egy új, titokzatos vírustól, amely 160 halálos áldozatot követelt.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) arra hívta fel a figyelmet, hogy egy új világjárvány küszöbén állunk, ezért minél gyorsabban meg kell kezdeni a sertésről emberre átkerült vírus elleni védekezést, mert a késedelem emberek millióinak halálát okozhatja. Közegészségügyi szakértők ezrei keresik immár jó egy évtizede a világ minden zugában az új "spanyolnáthát" - tavaly áprilisban úgy vélték, Mexikóban megtalálták.
A kórokozó igen gyors volt, napok alatt átterjedt az Egyesült Államokba, ahol egy hónapon belül már tízezernél is több beteg akadt, majd a vírus szétspriccelt az egész világban, nyolc hét alatt 120 országban jelent meg.

1. TÉVEDÉS: a pánik hatására bizonyíthatóan túlértékelték a halottak és a betegek számát

Halálos járvány azonban nem lett a H1N1-jelenségből. Ahogy nőtt a betegek száma, úgy "tűntek el" a halottak Mexikóban: a WHO 2009. április 26-i jelentése még 1455 "gyanús" fertőzésről és 84 halottról írt, Mexikó egészségügyi minisztere néhány nap múlva már több, 2498 beteget és 160 halálos áldozatot említett, ám az igazolt betegek száma valójában 69 volt.
A világszervezet és a mexikói hatóságok a kezdeti pánikban túlbecsülték az áldozatok számát, a gyanúsnak minősített esetek döntő többségéről a gyorstesztek megérkezése után kiderült, semmi közük az új vírushoz.
Vivienne Allan, a WHO betegbiztonsággal foglalkozó tagja április végén kiadott egy nyilatkozatot Mexikóban, hogy félreértés történt, nem 160, hanem csak hét halottnál bizonyosodott be addig a H1N1 jelenléte.

Amerikai tudósok a későbbi több száz halálesetről azt mondták: ugyanaz a kórokozó Mexikóban azért produkált jóval magasabb halálozási arányt, mert a közép-amerikai országban az állami egészségügy privatizációja miatt a szegények nem tudták megfizetni az orvosi ellátást, ezért nem kaphattak időben gyógyszert. Hangjuk azonban nem ért el az égig.
A WHO központja inkább az emberiség védtelenségéről, a sertésből átterjedt új betegségről, az 1918-ban 50 millió halottat követelő spanyolnátha megismétlődéséről beszélt, amely riasztó gyorsasággal terjed szét a földgolyón.
Az ellenérveket azzal hárították el, hogy a spanyolnátha kórokozója is egy viszonylag enyhe szakasz után vadult be. Csakhogy a sertésinfluenzáról később bebizonyosodott, hogy a mexikói volt a "vadulós" korszaka, mindenhol máshol jóval szelídebbnek mutatkozott.

Az Európa Tanács minapi jelentése szerint a 193 ország kormányzata által fenntartott, a világ legnagyobb járványügyi hálózatával rendelkező szervezet az egész Földet megtévesztette, és dollármilliók elköltésére biztatta a tagállamait - köztük Magyarországot is egy olyan kórokozó miatt, amely az utóbbi évek leggyengébb influenzáját okozta, és a világon összesen 18 ezer ember halálát követelte.
Vagyis az egész bolygón kevesebbét, mint amennyit egy szokásos influenza során Németországban és Franciaországban feljegyeznek.

A botrányt az Európa Tanácsban a német szocialisták robbantották ki, ebben szerepe lehetett annak is, hogy a németek különösen rosszul jártak, mert a náluk alkalmazott halolajtartalmú vakcina olyan kemény mellékhatásokkal járt, hogy tömegesen betegedtek bele az oltásba.
A vizsgálat kezdeményezői már januárban úgy látták, a WHO minden idők legnagyobb balfogását követte el, ezzel összesen 18 milliárd amerikai dollár felesleges kiadásba hajszolva a világot. Ám a kormányok hiába vártak legalább egy halvány kis mea culpát, a WHO ma is úgy tartja, minden ponton helyesen cselekedett.
Az Európa Tanács ezért független kutatóintézetek bevonásával elemezte, hogyan tévedhetett a világ legnagyobb költségvetésű egészségügyi közszervezete ilyen nagyot.


2. TÉVEDÉS: nem volt teljesen új a vírus, az idősebb generációk már találkoztak vele

Fontos észrevétel volt, hogy a 60 éven felüliek körében arányaiban a világ összes országában jóval kevesebb beteget mutattak ki, mint a fiataloknál. Ulrich Keil, a Münsteri Egyetem járványügyi professzora szerint ez a legfontosabb bizonyíték arra, hogy a H1N1 nem teljesen új vírus, az idősebbek betegségként, a fiatalabb generációk pedig a védőoltások révén ismerhetik.
A professzor ennek tulajdonítja a vírus gyenge megbetegítő képességét, mert az emberi szervezet védekezni tud ellene. A sertésinfluenza miatt tehát nem lehetett volna világjárványt elrendelni, mert nem felel meg a pandémia legfontosabb kritériumának.
Ekkor érte a következő meglepetés a vizsgálatot folytatókat, mert kiderült, tavaly április óta nemcsak a kezdetben észlelt mexikói halottak nagy része "tűnt el", hanem a világjárvány elrendelésének több feltétele is.

3. TÉVEDÉS: a világjárvány kritériumának enyhítése

Tavaly májusban - a közvélemény számára észrevétlenül - a WHO kicserélte az úgynevezett pandémiás terv főbb pontjait. Addig a világjárvány, a legmagasabb fokozat elrendeléséhez négy dolog kellett: 1. állati eredetű vírus, amely emberről emberre is képes terjedni; 2. az emberiség számára ismeretlen kórokozó, amely ellen szervezetünk teljesen védtelen; 3. a normál influenzánál több beteg és haláleset; 4. járványméretű előfordulás több országban vagy területen.

Tavaly május óta ebből csak a földrajzi kritérium maradt meg. Az egyetlen, amelynek a sertésinfluenza valóban megfelelt, hiszen egyébként a kórokozó nem volt teljesen új, az emberiség nem volt védtelen, a betegség nem volt sem elterjedtebb, sem súlyosabb a normál járványoknál.
Ha nincs "kódcsere", a WHO soha nem nyilváníthatta volna világjárvánnyá a H1N1-et, amely mostanáig átlagosan mindössze félezrelékes halálozást okozott a világban, töredékét a szezonális járványoknak.

A WHO ennek ellenére ma is úgy tartja, hogy jogos volt a riadalom, és ezt a gyermekek körében tapasztalt háromszoros halálozási rátájával indokolja. Utólag azonban már látható, hogy mire a rohamléptekben kifejlesztett oltások a lakosság többségénél kifejthették volna a hatásukat, a legtöbb országban magától is elmúlt a járvány.
A súlyosságát ezért elsősorban az határozta meg, időben tudott-e az egészségügy reagálni arra, hogy a vírus a várandósok és az egészséges fiatalok körében az átlagosnál gyakrabban idézett elő életveszélyes állapotot. Így például Magyarországon december elején hétszáz embert ápoltak kórházban, és összesen háromszázan kerültek lélegeztető gépre.
A világjárványt annak ellenére kihirdették, hogy tavaly tavasszal a vírus által leginkább érintett országok - köztük az Egyesült Királyság - arra kérték a WHO-t, ezt ne tegye meg, mert az enyhe tünetek miatt nincs rá szükség. Nemcsak a várható pánik miatt tartották volna vissza a szervezetet, hanem azért is, mert a világjárvány kinyilvánítása óriási anyagi kihatással járt a tagállamok többsége számára.
Ezen a ponton derült fény a 2006-os, szintén vaklármának bizonyuló madárinfluenza-pánik szerepére. Akkor a világszervezet tanácsára sok állam szerződést kötött a vakcinagyártókkal, amelynek több pontja most, a világjárvány kihirdetése esetén éledt fel.
A gyártók például kifejlesztettek egy kísérleti vakcinát, az államok pedig cserébe kötelezték magukat, hogy a világjárvány kihirdetése esetén több tízmillió oltóanyagot rendelnek.

A British Medical Journal, a világ egyik legbefolyásosabb orvosi lapja kinyomozta, miért állt mindez a WHO érdekében.

4. TÉVEDÉS: a szakértők függetlensége

Kiderült, hogy a madárinfluenza idején kidolgozott pandémiás terv (amely pontos előírásokat tartalmaz a tagországok számára, milyen fokozatnál mit kell tenniük) szakértői közül többen is kapcsolatban álltak a vakcinagyártókkal és a vírusellenes gyógyszert előállító céggel, a Roche-sal.
A WHO akkor azt tanácsolta, hogy az államok vásároljanak víruselleni gyógyszert ugyanettől a gyártótól. Magyarország például egymillió lakos számára elegendő mennyiséget vett a világhírűvé tett Tamifluból.
Mielőtt visszatérnénk a WHOszakértők és a járványipar közötti összeférhetetlenségi problémákra, érdemes feltenni a kérdést, vajon Magyarország hibázott-e akkor, amikor a világszervezet ajánlásait követte?
Ráadásul úgy, hogy az európai járványügyi felkészülést a magyar Jakab Zsuzsanna irányította - februárig mint az Európai Betegségmegelőzési és Ellenőrzési Központ, azóta mint a WHO európai regionális igazgatója.
Vagyis a Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár által most elrendelt vizsgálat azzal a dilemmával kénytelen szembesülni, hogy elítélhető-e azért a korábbi vezetés, mert arra használta a WHO-t, amire azt alapították, vagyis, a határokon túlnyúló egészségügyi kockázatok kezelésére. Ugyanezt elemzik most a franciák és az angolok is, mert csak egyetlen ország, Lengyelország vette észre, hogy orruknál fogva vezetik őket.

A szeptemberig lezáruló vizsgálatban a magyar kormányzati szervek dilettantizmusát is felróhatják. Emlékezzünk a milliószámra raktározott, de eleinte hiánycikknek minősülő vakcinákra, a patikába sétáltatott, kétszer sorban álló oltásra várókra.
Miközben több mint egymillió "ingyenvakcina" maradt raktáron, közel 600 ezer embernek kellett fizetni az oltóanyagért - úgy ráadásul, hogy az állam 40 százalékos felárat tett az ampullákra.
Lehet hazai párhuzamokat keresni abban is, hogy a világjárvány kihirdetéséről a WHO egy 16 tagú titkos személyi összetételű bizottsága döntött, amelynek néhány tagjáról a brit orvosi lap szakértőinek sikerült feltárniuk, hogy melyik vakcina- és vírusellenes szert gyártó által tartott kongresszusra utaztak, vagy hány ezer dollárt kaptak tőlük egyéb munkáikért.

Az effajta érdekkonfliktusok a magyar járványügyi felkészülésben is fellelhetők. A magyar oltóanyagot gyártó Omninvest ugyanis meglehetősen érdekesen jutott hozzá a receptúrához. Magyarország már az '50-es évek óta a világ élvonalában jár az influenza elleni felkészülésben.
Takátsy Gyula ekkor fejlesztette ki a magyar oltóanyagot, majd a tömeges és gyors gyártástechnológia megteremtése is az ő nevéhez köthető. Egészen a '90-es évek közepéig az állam gyártotta az oltóanyagot, azóta a titokzatos Omninvest.
A Takátsy-módszer, a híres magyar recept azonban nem volt védett, az Omninvest szerződtette Takátsy tanítványát, Jankovics Istvánt. Így fordulhatott elő, hogy az Omninvest a régi recept továbbfejlesztésével gyártja az oltóanyagot, Jankovics pedig azóta visszaszerződött köztisztviselőnek, főosztályvezetői rangban.
A magáncég és a közszféra között más szálat is felfedezhetünk: az Omnivest-csoporthoz tartozó Medyag Kft. építette meg a járványügyi intézet laboratóriumát.

Az egész ügyben az a legfurcsább, hogy a járvány egyik napról a másikra úgy tűnt el, mintha sosem járt volna itt. Pedig éppenséggel lenne mit tudományos szinten elemezni, például azt, mi az oka annak, hogy nálunk nemzetközi szinten szokatlanul magas arányú a halálozás: a 2160 igazolt magyar sertésinfluenzás beteg közül 134, vagyis több mint hat százalék halt meg.


Aki szembeszállt a WHO-val

Ewa Kopacz lengyel egészségügyi miniszter saját szakértőivel is megvizsgáltatta a mexikói helyzetet, és rájött, hogy az ijedelem miatt eltúlozták a bajt. Lengyelország nem vásárolt oltóanyagot, mert gyanúsnak találták, hogy a gyártók az oltás mellékhatásaiért az államra hárították volna a felelősséget.MI TÖRTÉNT?

Olaszország - A hatvanmilliós ország 24 millió vakcinát rendelt, de csak egymilliót adtak be belőle. Kétmilliót más országoknak értékesítettek, egymilliónak lejárt a felhasználhatósági ideje, ezért megsemmisítik, félmilliót elraktároznak, hátha lesz a járványnak második hulláma. Több mint húszmilliót nem vettek át, és ezért kártérítést fizetnek a gyártónak.

Egyesült Államok - A 300 milliós népességű ország kétszázmillió vakcinát gyártatott le, ennek 43 százalékát kidobják. Az egészségügyi tárca szóvivője szerint inkább érje néhány százmillió dolláros kár az államot, mint hogy felkészületlenül álljanak egy új vírussal szemben. A világ egyik legnagyobb vakcinaexportőr országa összességében aligha fizetett rá az ügyletre.

Magyarország - Több mint egymillió oltóanyag megy várhatóan veszendőbe. Eredetileg hatmillió vakcinát rendelt a kormány, de az első ütemben leszállított négymillió vakcina sem fogyott el, mivel csak 2,7 millió embert oltottak be. A vakcinák lejárati idejét meghosszabbították.

Franciaország - A 65 millió lakosú ország 95 millió adag oltóanyagot rendelt, de végül csak 50 milliót vett át, és márciusig 5,7 millió embert oltottak be. Franciaország az egyik legnagyobb európai vakcinagyártó, így túlrendelésük marketingszempontokat is szolgálhatott. Ezt is vizsgálja a szenátusuk, amely augusztusban készül el a jelentésével.


Forrás: valasz.hu 2010.07.28

PROF. DR. MERKELY BÉLA ELTITKOLT VALAMIT - Dr. Tamasi József
Úgy tűnik, hogy dr. Merkely Béla eltitkolt valami fontosat. Valamit, amivel jelentős mértékben enyhíteni lehetett volna a koronavírus helyzet súlyosságát.
 1. Az influenza tüneteit mutató, és a köznyelv által egyszerűen csak influenzának nevezett betegséget többféle vírus okozza. Ezek egyike a mindenki által jól ismert influenzavírus, és egy másik például a mostanában a média legfőbb témájává előlépett koronavírus.
 1. Évekkel ezelőtt megjelent egy világraszóló fontossággal bíró tudományos közlemény az Orvosi Hetilapban. Cím: Hazai konszenzus a D-vitamin szerepéről a betegségek megelőzésében és kezelésében. A konszenzus (latin eredetű szó) jelentése: egyetértés. A közleményben tehát kizárólag olyan orvosi tudományos tények jelentek meg, amelyek érvényességében és fontosságában az összes szerző egyetért.
 1. A tudományos közlemény szerzői elmagyarázzák, hogy milyen fontos szerepet játszik a megfelelő mennyiségben fogyasztott D-vitamin különféle betegségek megelőzésében és kezelésében. Ezek közé tartozik a köznyelv által influenzának nevezett betegség is, amelynek az egyik lehetséges oka éppen a koronavírus.
 1. A közleményből az is kiderül, hogy a megfelelő mennyiségben fogyasztott D-vitamin képes 90%-kal csökkenteni az influenzás megbetegedés előfordulásának valószínűségét. Hivatkozás: Orvosi hetilap 15. oldala.
 1. Tehát megfelelő mennyiségű D-vitamin elfogyasztásával a betegség bekövetkeztének esélye hozzávetőleg 10%-ra mérsékelhető. Ez világraszóló fontosságú tudományos ismeret. Ha ezt az ismeretet megfelelő módon alkalmaztuk volna, akkor nagy valószínűséggel meg lehetett volna előzni a koronavírusos megbetegedések 90%-át és akár a halálesetek jelentős többségét is.
 1. Ez a tudományos közlemény címoldala. A szerzők listáján ott szerepel prof.dr. Merkely Béla neve is. Ő az egyik olyan orvos, aki napi szinten szólal meg a koronavírus helyzet kérdésében. Hivatkozás: Orvosi hetilap címoldala.
 1. Merkely doktor tehát tisztában van ezzel a tudományos ténnyel, mégsem tett semmit annak érdekében, hogy ezt a tényt széles körben ismertté tegye, és elérhetővé tegye honfitársaink számára a megelőzés ezen nagyszerű eszközét.
 1. Bátran ki lehet jelenteni, hogy már az első hullám is jelentős mértékben enyhíthető lett volna, és sok embert meg lehetett volna menteni a fölösleges szenvedéstől, sőt, a halálos áldozatok számát is csökkenteni lehetett volna.
 1. Jelentős mértékben meg lehetett volna fékezni az úgynevezett második hullám erejét. Azon második hullámét, amelyről Merkely doktor azt írta a saját Facebook oldalán, hogy tornádószerűen érkezett meg Magyarországra.
Ezek a tények. A következtetéseket Önre bízzük.
Az Orvosok a tisztánlátásért csapata. 2020 szeptember 14. hétfő
Forrás: https://orvosokatisztanlatasert.hu/prof-dr-merkely-bela-eltitkolt-valamit/
Minden megosztással és ajánlással segíthetsz!
Köszönjük, hogy itt jártál, gyere vissza később is!

VAN-E EREDMÉNYESEBB MÓDSZER A SZAPPANOS KÉZMOSÁSNÁL A KORONAVÍRUS ELLEN? - Dr. Tamasi József
Prof.Dr.Csaba György (Magyar Tudományos Akadémia doktora)
FORRÁS: 2020. 03. 09. 12 óra 11 perckor a MOK hívatalos weboldaláról
Kivonat
A koronavírus hozzánk is megérkezett és mi, bár megpróbálunk elbújni előle önkéntes, vagy hivatalos karanténnal, lényegében feltartott kezekkel várjuk a támadását.
Mert minek lehet nevezni, ha hivatalban lévő egyébként tudós orvosok első tanácsként egy légi úton, cseppfertőzéssel terjedő vírusbetegség esetében a melegvizes, szappanos kézmosást emelik ki és nem az immunrendszer támogatását, holott ezen rendszer felelős az agresszor elhatárolásáért és elpusztításáért. Az immunrendszer felpörgethető (stimulálható) bizonyos molekulák által, melyek közül legismertebbek egyes vitaminok és nyomelemek. A vitaminok, amelyek hivatalosan nem tartoznak a gyógyszerek közé (táplálék-kiegészítők, éppen ezért a gyakorló orvosok többsége által lenézettek) jelentős része képes a veleszületett immunitás erősítésére, aminek alapvető jelentősége lehet az oltással meg nem előzhető vírusbetegségek elleni védekezésben. Ezek a vitaminok a következők:
C-vitamin (aszkorbinsav)
C-vitamin megadózisaival (1.000, 2.000 mg/nap) 85%-ban lehetett megelőzni nátha és influenza kialakulását és csökkenteni a betegségek súlyosságát, különösen gyerekekben.
Ha a vitamin adagolását cinkkel kombinálták, a hatás még kifejezettebb volt.
D-vitamin
Hiánya a fertőző betegségek iránti fokozott fogékonyságban mutatkozik meg. Alapvető szerepe van a veleszületett immunitás aktiválásában és a tüdő gyulladásos betegségeinek kontrolljában. Akár 1.000 egység D-vitamin bevitele ajánlható a légúti fertőzéseknek kitett emberek számára, megelőzésként.
E-vitamin
Hatása szinte minden immunsejt-féleségre kiterjed. Idős emberekben véd a légúti fertőzések ellen, csökkenti a nátha előfordulását és általában a fertőző betegségek előfordulását, mintegy 30%-kal). Hiánya csökkenti az immunrendszer működését, ami pótlásával helyreállítható. Növeli az immunrendszer hatékonyságát, főleg idősekben.
Mikroelemek
A cink csökkenti a nátha előfordulását és időtartamát, mivel pozitív irányban szabályozza a veleszületett és adaptív immunrendszert egyaránt. Szelén hiánya esetében az influenza vírus fokozott kórokozóképességű törzszsé alakul, miközben a szelén többlete javítja a vírusbetegségek gyógyulásának esélyeit. Szelén és cink együttes adagolása elősegíti az immunsejtek működését. A néhány – a cikkek tömegéből válogatott – adat csak felhívja a figyelmet a vitaminok és nyomelemek fontosságára az immunrendszer támogatásában. Itt van az idő, hogy a vitaminok és mikroelemek az őket megillető -fontos- helyre kerüljenek a gyógyítás fegyvertárában.
Ezek nem biztos, hogy teljes mértékben elhárítják a vírussal való fertőződést, vagy eliminálják (eltávolítják) a szervezetből a vírust, mindenesetre biztosan többet érnek, mint a szappanos vízzel történő kézmosás (2020-ban!).


Dr. Kincses Gyula úr orvos a Magyar Orvosi Kamara elnöke.
A szervezet hivatalos honlapján 2020. március 9-én megjelent egy nagyon értékes eszmefuttatás egy kiváló magyar tudós, Dr. Csaba György professzor úr tollából.
Csaba professzor úr azt bizonyítja, hogy a koronavírus járvány megfékezésében kiemelkedő fontossággal bír a vitaminok és mikroelemek megfelelő használata.
Csaba professzor úr leírja, hogy a vitaminok és mikroelemek bizonyított módon és jelentős mértékben erősítik az immunrendszert, így számottevő védelmet biztosíthatnak a vírusok által okozott fertőző betegségekkel szemben.
Ezt az írást a megjelenését követően rövid idővel (egy-két napon belül) Kincses doktor eltávolíttatta a Magyar Orvosi Kamara honlapjáról.
Kincses doktor eltávolíttatta a Magyar Orvosi Kamara honlapjáról.
Egyetlen alkalommal sem beszélt erről a nagyszerű lehetőségről a nagyközönség számára általa tartott koronavírus tájékoztatókon.
Sem a televízióban, sem a rádióban, sem az újságok lapjain.
2020. szeptember 12-én az ATV-nek adott interjújában olyan grafikont mutatott be, amely a második koronavírus hullám fertőzöttjeinek meredeken emelkedő számát mutatja.
Ha Kincses doktor nem hagyta volna figyelmen kívül a rendelkezésére álló tudományos bizonyítékokat, és ha nem fosztotta volna meg honfitársait ezek megismerésétől és használatának széles körű lehetőségétől, akkor nagyon valószínű, hogy a fertőzéses eseteket tükröző számok jóval alacsonyabb tartományban lennének.
Egy kis ízelítő a magyar Orvosi kamara honlapjáról eltávolított tudományos eszmefuttatásból.
VAN-E EREDMÉNYESEBB MÓDSZER A SZAPPANOS
KÉZMOSÁSNÁL
A KORONAVÍRUS ELLEN?
2020. 03. 09. 12 óra11 perc
FORRÁS: Dr. Csaba György professzor, az orvostudomány (Magyar Tudományos Akadémia) doktora
(A teljes írás elérhető itt)
KIVONAT CSABA PROFESSZOR ÚR ÍRÁSÁBÓL.
A koronavírus hozzánk is megérkezett és mi, bár megpróbálunk elbújni előle önkéntes, vagy hivatalos karanténnal, lényegében feltartott kezekkel várjuk a támadását.
Mert minek lehet nevezni, ha hivatalban lévő egyébként tudós orvosok első tanácsként egy légi úton, cseppfertőzéssel terjedő vírusbetegség esetében a melegvizes, szappanos kézmosást emelik ki és nem az immunrendszer támogatását, holott ezen rendszer felelős az agresszor elhatárolásáért és elpusztításáért.
Az immunrendszer felpörgethető (stimulálható) bizonyos molekulák által, melyek közül legismertebbek egyes vitaminok és nyomelemek.
A vitaminok, amelyek hivatalosan nem tartoznak a gyógyszerek közé (táplálék-kiegészítők, éppen ezért a gyakorló orvosok többsége által lenézettek) jelentős része képes a veleszületett immunitás erősítésére, aminek alapvető jelentősége lehet az oltással meg nem előzhető vírusbetegségek elleni védekezésben.
Ezek a vitaminok a következők:
C-VITAMIN (ASZKORBINSAV)
C-vitamin megadózisaival (1.000, 2.000 mg/nap) 85%-ban lehetett megelőzni nátha és influenza kialakulását és csökkenteni a betegségek súlyosságát, különösen gyerekekben.
Ha a vitamin adagolását cinkkel kombinálták, a hatás még kifejezettebb volt.
D-VITAMIN
Hiánya a fertőző betegségek iránti fokozott fogékonyságban mutatkozik meg.
Alapvető szerepe van a veleszületett immunitás aktiválásában és a tüdő gyulladásos betegségeinek kontrolljában.
Akár 1.000 egység D-vitamin bevitele ajánlható a légúti fertőzéseknek kitett emberek számára, megelőzésként.
E-VITAMIN
Hatása szinte minden immunsejt-féleségre kiterjed.
Idős emberekben véd a légúti fertőzések ellen, csökkenti a nátha előfordulását és általában a fertőző betegségek előfordulását, mintegy 30%-kal).
Hiánya csökkenti az immunrendszer működését, ami pótlásával helyreállítható.
Növeli az immunrendszer hatékonyságát, főleg idősekben.
MIKROELEMEK
A cink csökkenti a nátha előfordulását és időtartamát, mivel pozitív irányban szabályozza a veleszületett és adaptív immunrendszert egyaránt.
Szelén hiánya esetében az influenza vírus fokozott kórokozóképességű törzszsé alakul, miközben a szelén többlete javítja a vírusbetegségek gyógyulásának esélyeit.
Szelén és cink együttes adagolása elősegíti az immunsejtek működését.
A néhány – a cikkek tömegéből válogatott – adat csak felhívja a figyelmet a vitaminok és nyomelemek fontosságára az immunrendszer támogatásában.
Itt van az idő, hogy a vitaminok és mikroelemek az őket megillető -fontos- helyre kerüljenek a gyógyítás fegyvertárában.
Ezek nem biztos, hogy teljes mértékben elhárítják a vírussal való fertőződést, vagy eliminálják (eltávolítják) a szervezetből a vírust, mindenesetre biztosan többet érnek, mint a szappanos vízzel történő kézmosás (2020-ban!).
Bookmark and Share
Flag Counter
Vissza a tartalomhoz